Schoonmaakschema – Oktober

Schoonmaakschema – Oktober

Schoonmaakschema

Deze week scheen het zonnetje heerlijk! Van mij mag het zo wel blijven, vallende blaadjes, aangename temperatuur en het zonnetje erbij, heerlijk! Het huishouden gaat net als de seizoenen ook door, hierbij de terugblik van september en het nieuwe schema voor Oktober.

Terugblik

Afgelopen maand is er weinig gebeurd met het schoonmaakschema. Zoals je afgelopen maandag kon lezen in dit artikel, is ook mijn planning regelmatig een zooitje. Of eigenlijk als ik niet een lijstje maak, dan blijven er vaak dingen liggen. Eerst was daar de vakantie, en vooral het ritme weer vinden na de vakantie was nog een hele klus ;). Of het onder een jetlag valt weet ik niet, het was maar drie uur tijdsverschil, maar ik was de eerste twee weken weinig waard na werktijd. Het zal vast komen door het temperatuur verschil, van 30 naar 15 graden en veel regen. Het resulteerde in ieder geval in minder artikelen online, maar ook een onafgemaakt schema.

Om ook maar concreet te zijn wat er dan wel gedaan is, er is namelijk wel iets afgestreept ;). Het is niet veel maar toch de koelkast, afzuigkap en de wasmachine. Wat betreft de afzuigkap, hiermee bedoel ik de filters schoonmaken. Altijd kijken naar wat wel gedaan is, toch? Zo is ook alles schoon en opgeruimd van de vakantie en zijn de dagelijkse dingen gewoon gedaan. Ook elke dag weer koken hoort daarbij.

Oktober

  • kantoor
  • badkamer
  • koffiezetapparaat ontkalken
  • waterkoker ontkalken
  • oven
  • hal
  • kledingkast

Aankomende maand zal er wel het één en ander ingehaald “moeten” worden. Het loopt zoals het loopt natuurlijk, maar ik hoop aankomende tijd wel weer wat meer mijn ritme te vinden. In zowel het huishouden als in het bloggen. Het huishouden moet, maar bloggen vindt ik voornamelijk erg leuk om te doen, gedachten en ideeën met jullie te delen.

Hoe staat het met jullie huishouden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *